Beetroot är ett snabbväxande konsultföretag som tillhandahåller IT-lösningar via både Sverige och Ukraina för de snabbast växande bolagen i landet. Vi strävar efter att arbeta på ett hållbart sätt både mot våra kunder och medarbetare, inte minst genom vår egna akademi som hittills sett 1800 studenter bli examinerade, där många av dem arbetar hos oss idag.  Sedan 2012 har vi vuxit från 30 till 450 medarbetare och vill växa vidare. Därför söker vi en ny kollega till vårt team i Stockholm för att möjliggöra den tillväxten och bygga bolaget framåt, både i Sverige men även i Ukraina.

Som Business Developer kommer du att arbeta med B2B försäljning mot techvärlden. Du kommer ta en ledande roll om hur vi identifierar våra nya kunder, arbeta tätt tillsammans med customer success och marknadsteamet för att uppnå den graden av service våra kunder förväntar sig. Du kommer att lära känna de främsta företagarna i landet samt med övriga kollegor bygga vidare bolaget och påverka vad Beetroot kommer vara framöver. 

Vår kultur uppmuntrar till att vara innovativ och självstyrande, där du bestämmer över din vardag, utvecklas med att ta egna initiativ och få eget ansvar. Dessutom kommer du få lära känna en helt ny kultur, givetvis med Europas mest spännande land. Vi hoppas att du gillar resa i jobbet. Det blir en del resor till events, kunder och till kollegorna i Ukraina.

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet inom försäljning/rådgivning, helst inom IT/kommunikation. Du har ett brinnande intresse för att lösa utmaningar och har lätt för att lära dig ny teknik. Du har erfarenhet av att arbeta med CRM och andra system, talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Din personlighet är avgörande för att lyckas i den här rollen! Därför söker vi dig som är orädd, äventyrlig och resultatinriktad. Du är strukturerad, men dynamisk i ditt arbetssätt. Du är också nyfiken på andra kulturer och en nätverkare, men framför allt gillar du människor och att bygga relationer på lång sikt.

Ser det som en perfekt match för dig? Vi på Beetroot ser fram emot din ansökan!